VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

søndag 9. mai 2010

En effektiv lørdag

I dag har det virkelig gått unna, har fått gjort masse fornuftig! Startet dagen med en 2 timers skogtur med barn og svigerforeldre. Storesøster har guidet oss gjennom "barnehageruten," en landlig, SØLETE, men flott rute! Morsomt å se henne, kry som en hane, vise oss en helt ny vei, som bare hun har gått før. Og jaggu var det fint der og...MASSE hvitveis og dessverre ganske masse søppel og. Og vet du hva noen hadde kastet? En nydelig sinkbalje... Skulle gjerne hatt den, men det var så dårlig fremkommelighet dit... og sikkert masse rotter og mus ;0)

Vi koste oss med deilige reker til lunsj før maleklærne ble inntatt og beisingen påbegynt. Og når man er så heldig å ha barnevakt får man jo gjort MYE mer enn til vanlig. Fikk til og med servert vafler i pausen. Snakk om luksus!

Nå er jeg vel egentlig ganske klar for senga. I morgen står en ny vegg for tur. Vil bare gi dere andre husbeisere ett lite tips:

Tips!


Jeg syns det funker veldig greit å pakke inn lamper, ringeklokker og annet, som helst ikke skal være i samme farge som huset, med gladpack (heter det det? ...plastfolie ihvertfall) Den fester seg jo til det meste og er ofte noe man har i hus...
God natt alle sammen, og takk for alle hyggelige kommentarer! Det er veldig koselig, og hadde det ikke vært for det, og så mange andre koselige tilbakemeldinger hadde jeg nok ikke fortsatt ;o)


Klemmer, Marianne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglisten