VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

tirsdag 18. mai 2010

Vel overstått 17. mai!
Da er den store dagen omme, og jeg føler at jeg atter kan slappe av og nyyyte tiden med barna hjemme. Ja, for det blir nødvendigvis litt stress før sånne store dager som i går. Det skal vaskes både kropper, klær, bil og hus. Og det skal strykes, bakes, kokkeleres, sy inn og ut, ryddes og leites (etter bunadasko, søljer, slips og 2 like sokker som er hele og fine nok til å bruke til dressen.)

Og når dagen kommer, så er mor og far så utslitt at de såvidt orker å løpe en runde med en skarve potet på skje. Men stjernene i barnas øyne gir oss ny energi til atter en runde, og vi kommer oss gjennom dagen med ett stort smil om munnen og nye, gode minner på netthinnen. Og da er det fint og runde av dagen med grilling med gode venner og ALTFOR mange kaker. Ja, for det ble det faktisk denne gangen :)


Til neste år blir det nok litt færre kaker og mindre farting. Man må jo ikke glemme å kose seg på en sånn fin dag! Og så tenkte jeg at jeg skulle sende inn en søknad til fotballforbundet om å flytte den O'store fotball-på-tv-hele-16.mai-dagen til 15. mai istedet. Det kan vel ikke være annet enn en mann som har satt denne datoen, for å snike seg unna alt som heter 17. mai forberedelser? (Neida, far, du er gull verdt som vanlig, og hjelper til, om enn litt tregere i avtrekkeren enn vanlig ;o)


Dagen var herlig den! Ingenting er som å se disse stjernene i øynene til størstemor på en slik dag! Kaker er spist, ny is-rekord er satt, potetene har fått seg noen runder over fotballbanen og deilig mat med venner og familie er fortært! Dagen ble slik den skulle ...

Barnas dag!

Ha en avslappet dag, alle sammen, og nyt god-været dere som kan!


Klemmer fra Marianne

1 kommentar:

 1. hehe...
  Takk for kjempefin kveld!!
  Trenger jeg si mer...??... Ja!!
  SALATSLYNGE!!! ;)

  Klem :)

  SvarSlett

Blogglisten