VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

lørdag 16. april 2011

MOBILT OLIVENTREDet er ikke noe tvil om at det har blitt veldig populært med trekasser. De kan jo brukes til så mangt og de er flotte å se på. Nå bruker jeg en av mine til å ha oliventreet i. Det har godt av litt frisk ute luft nå, så på dagen blir det trillet ut på trappen.

Nyt dagen dere!!!

Klemmer,
post signature

7 kommentarer:

 1. Så lurt! :-) Har veldig lyst på oliventre selv, men tør ikke investere i det, siden jeg tar livet av absolutt alt grønt som kommer innomhus. :-p Er det vanskelig?

  Kunne SÅ ønske meg at den Bohusen du jobber på hadde vært den nærmest meg. Dere har så mye fint og flotte utstillinger. Den nær meg er bare rotete i forhold... :-( Kjempe fint bord var det!!!

  God påske!!!

  Klem Kristine :-)

  SvarSlett
 2. Hei.

  Lekkert bilde. Fikk skikkelig sommerfølelse, jeg. Og trekasser er genialt og har kommet for å bli. Jeg har en, men jeg ønsker meg en gammel og slitt en. Denne var superfin.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 3. Hei på deg!

  Nydelig! Mitt oliventre ser litt pjusk ut etter vinteren, så håper det overlever, skal begynne å sette det ut nå jeg også, å heller ta det inn på natten - det trenger nok sol og luft!

  Noen tips til hva jeg burde gjøre med treet mitt nå, burde jeg potte det om i ny jord feks?

  God påske,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 4. Kjempefint! Oliventreet og kassen passer godt sammen, lurt å ha kassen på hjul:-) Riktig god påske til deg:-)

  SvarSlett
 5. Hei :)
  flott bilde, og veldig lurt å ha hjul på kassa. trekassene kan brukes til så mangt, og er nok kommet for å bli. selv fikk jeg to gamle kasser av mine foreldre i helga, å gjett om jeg blie gla :)
  ha en super påske, klem kjersti

  SvarSlett
 6. Lurt :) Kanskje det er på tide å sette ut mitt og :) Ha ein fortsatt fin kveld :) Hilsen Grete

  SvarSlett
 7. Så smart å sette treet i kassen på jul, lekkert var det! Og du: fy søren så lekker prinsessekake du laget på bestilling..mottaker ble nok superfornøyd!

  Ønsker deg en riktig GOD PÅSKE og kos deg masse!!!!

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett

Blogglisten