VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

søndag 15. august 2010

Varm augustkveld

Hvem hadde trodd at vi nesten skulle få tropenatt i midten av august?
Nei, det blir nok ikke tropenatt, men vi kan ikke klage når kvikksølvet fyller nitten streker kl 22.00 en august kveld.
Mamma kom med en stor bunt med solsikker til bursdagsbarnet på torsdag. Disse skjønnhetene forteller at det nærmer seg høst. Varme sjerf og luer kan hentes frem, epler kan høstes, og det begynner å krible i "strikkefingrene" igjen. Kåper til jentene blir nok høstens store strikkeprosjekt.Høsten er en fin tid. Lukten, lyset, fargene og den friske luften.


Jeg elsker høsten!God natt!

Marianne

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Nydelig header du har♥
  Gratulerer med jubilant i heimen, vi har våre tre på rekke og rad i august og september!!
  Jeg kjøper mest stoff på panduro og Stoff& Stil.Har kjøpt litt i Sverige og på Ås. Noen ganger kjøper jeg sengetøy eller gardinlengder jeg syr av...
  nattaklem

  SvarSlett
 2. ...ja også må jeg si at jeg elsker høsten som deg!!

  SvarSlett
 3. Høsten er vakker ja,og vi har hatt noen varme og fine dager her i en hel uke...men nå...brrrrr...er bare 5 grader ute! Har berget inn en del av blomstene, så de ikke skal fryse ihjel! Snakker om temperaturforskjell!
  Blir vel neppe noen tropenatt her ihvertfall, knis :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 4. Heihei!
  Vi har også hatt noen varme dager og kvelder her. Selv om jeg GLEDER meg til høsten, så er det deilig å få noen siste, herlige og varme sommerdager. Nyydelige solsikker :)

  Ha en fin uke! Klem fra Kari

  SvarSlett
 5. Har du fått igjen lykt fra meg etter bryllupet? Blei litt nervøs nå... lysunderlagene står i trappa her, så de har jeg ikke glemt :D Må møtes snart!!
  Astrid

  SvarSlett
 6. Mmm.. deilig med lange, varme dager og netter fortsatt. Nydelige blomster du har fått. Er det du som har fylt år? -For da må jeg jo si gratulerer, om enn litt på etterskudd. :)

  SvarSlett

Blogglisten