VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

fredag 30. april 2010

Frustrerte fruer til middag

I går var jeg så heldig å ha 3 søte damer på besøk. Det var til tider mye som minnet om en episode av Frustrerte Fruer *gliser.* Fire hylende unger, aldri noen som satt til bordet samtidig og mange hemmelighetskremmerier... (Våre gode venninne A skal nemmelig drikkes ut en dag før juli... stakkars jente hihihi. *stort smil*)

Det er sannelig godt å møte andre i samme "situasjon."  Kan love deg at det ikke er hver dag man føler seg som en 28 åring lengre, med to barn, ett uferdig hus og altfor mange jern i ilden. Med håret festet i en stram hestehale, maskara fra i går, to store poser under øynene, pupper hengende nedpå knærne (eller så sprengte at jeg ser ut som to pupper med bein) og ett par meter med mageskinn til overs føler jeg meg mer som en 82 åring! Men så møter man gode venner, får skravlet og kost seg og skjønner at livet er herlig uansett!

Bordet ble dekket i hui og hast som vanlig, med første gjest ankommet og to på vei inn. (Jeg var til gjengjeld ganske i rute med maten for en gangs skyld.) I mangel på serviettringer fikk en stakkarslig garnrest jobben. Det var jo tross alt bare torsdag, så det fikk duge.

På menyen stod:

Veggis vårruller
Pastasalat
Verdens beste sjokolademuffins
(i stor fare for å virke som en overlegen blære, må jeg bare si at disse er nyyyydelige )

Fikk noen aldeles nydelige roser av A! Fargen kommer ikke riktig frem på skjermen, men de pryder kjøkkenet med en nydelig gammelrosa-lilla farge!! Takk, for skjønne blomster, min gode venn!


Og nå min kjære kusine, E, skal jeg ned i kjelleren og male siste strøk på loppeskjenken. Forhåpentligvis kan jeg vise bilder i morgen :o)
(Jeg bare håper malekosten har myknet etter jeg glemte å pakke den inn etter forrige økt.)


Og til slutt en stor sol til alle som fortsatt har vinter! Varme tanker til dere ;)

En herlig helg ønskes til dere alle!


Klem, Marianne

5 kommentarer:

 1. Hahaha....

  Klem :)

  SvarSlett
 2. Så koselig med venninnebesøk, kan tenke meg det ble et hyggelig gjensyn ja... Nydelige roser du har fått! Kos deg i helgen!

  Klem Elizabet

  SvarSlett
 3. Så koselig med jentekveld:o) Og så flotte blomster ♥ Gleder emg til og se skjenken du maler...

  God helg!

  Klem LIne

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å se skjenken! PS: I dag skinner sola og verandaen er måkt tom for snø. Hilsen kusine E

  SvarSlett
 5. Blir ikke no særlig nervøs heller da... I går var jeg ute med folk fra jobben og de fortalte de verste historier fra utdrikningslag... så sov heller urolig på morgenkvisten i dag... he,he...
  Hilsen A
  PS. Nydelig bord! Vi må avtale en dag snart for planlegging av bryllupsbord!

  SvarSlett

Blogglisten