VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

onsdag 21. april 2010

NorgesglassNorges glass er vel ikke akkurat noe sjeldent fenomen, og hvem har ikke ett par glass stående i heimen? Jeg har MANGE, og jeg bruker mine til mat og kaffe, telys, løse knapper, sysaker og annet rot. Glassene er i grunn vakre i seg selv, men hvorfor ikke gjøre de litt personlige?
Jeg har klippet opp remser av grå papir og rester av gardinene mine. Litt god gammeldags hyssing holder det hele sammen. Merkelappene, som er kjøpt på hobbybutikken, forteller meg hva glassene inneholder og koketid på risen, pastaen og annen informasjon som har blitt borte i ammetåka.

Har du en tapetrest, litt stoff eller kanskje bare ett flott bånd du kan pynte norgesglasset ditt med?
Tips!

Kaffe, te og tørrmat liker seg best mørkt og romtemperert. Derfor er det fint å bruke et "lystett" materiale og dekke glassene med. Da beholder du den gode smaken lengre!


Ønsker alle en finfin dag på tross av snø og andre fremmedlegemer som faller ned fra himmelen ;o)Klemmer, Marianne

2 kommentarer:

  1. Så flotte norgesglassene dine ble..Takker for kommentarer hos meg. De sildekassene kom jeg over i ett gammelt lager i stavanger, de er nok å oppdrive hos gamle fiskere eller noe slikt..Klems..

    SvarSlett
  2. Så fine norgesglassene dine er! Virkelig flott med gråpapir og blondebånd. O g sant som du sier, enkelte matvarer holder seg best i lystette glass eller bokser.

    Ha en fin dag!

    SvarSlett

Blogglisten