VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

tirsdag 31. august 2010

Ute i min hage...

er disse å se for øyeblikket:


Sommeren er på hell og det begynner å bli langt imellom fargeklattene i hagen. Men noen skatter er enda å se :o)

Det er helt tydelig at det har vært en dårlig sommer og en kald vinter... Karpatklokkene er stusselige i år, og erteblomstene som bruker å dekke kvistpyramidene mine...hvor er de?

Gudskjelov kommer store gulrøtter i plantekassene våre.


Ha en superduper dag alle sammen!
Nyt høsten ute dere som kan ;o)


Klemmer, Marianne

8 kommentarer:

 1. Så hyggelig det var med litt farger i hagen. Her er det kjedelig, etter bygging er ikke ting helt på plass. ;)

  Hyggelig blogg du har! ♥

  Og så til ditt spørmål: Ja, jeg er POMPdeLUX-konsulent. :) Stor stas!!

  SvarSlett
 2. Hei på dæi!
  Tusen takk for koselig kommentar inne hos mæi.For en fin blogg du har, og så masse fine blomstre du har i hagen din enna. her e så og si alt dødt, rur ikke de har tålt alt regnværet vi har hatt.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Tusen takk for kommentar:)) Jeg maler en del når jeg har tid og håper å stille ut etterhvert, men har heltidsjobb ved siden av så ikke alltid det går med. Men liker det svært godt!

  Jeg har selv tomater på terrassen, fantastisk!

  Flott blogg og fint hus du har.

  Klem Heidi

  SvarSlett
 4. Hei :)
  Takk for koselig kommentar på bloggen min! Det er noe med det å starte på jobb igjen etter så lang tid hjemme i permisjon, men det går seg nok til som du sier :)

  Kjempeflott blogg du har, jeg legger meg til som følger! Her var det mye inspirasjon å finne, og fine bilder. Ha en fin kveld :)

  Klem Bente.

  SvarSlett
 5. Så vakre bilder fra hagen din! Høsten kom veldig tidelig i år synes jeg. I dag tidlig var det 4 grader da jeg reiste på jobb..
  Klem Igi

  SvarSlett
 6. Så vakkert! Synes det ser ut som du har en god sommer i hagen din ennå jeg. Her har høsten satt godt inn, og det meste begynner å bli riktig så avblomstret. Kos deg med blomstergledene så lenge du kan. :)

  SvarSlett
 7. Så mange flotte blomster du har i hagen, men sommeren i år har ikke vist seg fra sin aller beste side og det vises også i hagen min... Satser på en fantastisk vår og sommer om BARE 7 mnd:))

  SvarSlett
 8. Hos oss en det så å si ingenting som blomstrer lengre... prøver stadig vekk å kjøpe stauder for en spredt blomstring, men likevel konsentrerer det seg intenst om ca en måned på sommeren.... Nå skal plantes løker, så blir det i hvet fall vår-flor å glede seg til!

  SvarSlett

Blogglisten