VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

søndag 10. oktober 2010

Sjarmtroll og englebarnI forrigfjor lagde jeg noen engler, troll og nisser etter oppskrift fra boken Unnis sjarmtroll. Hodene er lagd av cernitleire og tørket i ovnen. Klærne er sydd av gamle gensere eller strikket spesielt til de. Dette var skikkelig kosearbeid, men vet ikke om jeg rekker å lage slike i år. Har nok med andre prosjekter i grunn ;o)

Dette er en bok som jeg absolutt vil anbefale. Slike troll og nisser er enkle og lage, og man kan jo lage mange forskjellige varianter med en egen vri! Julegave tips kanskje?
Lager du hjemmelagde julegaver?


 Ha en fin fin kveld, kjære


Klemmer Marianne

6 kommentarer:

 1. Så fine!
  Jeg liker hjemmelagde gaver veldig godt! Synes der er gøy å gi bort. Skal prøve å lage endel iår år, håper bare at tiden strekker til...
  Klem Igi

  SvarSlett
 2. Kjempefine! jeg synes du skal rekke det ;)
  Koskos :)

  SvarSlett
 3. så fine engler.. og nisser!:)

  jeg lager hjemmelagede julegaver. noen hvertfall. I år blir det fler enn i fjor tror jeg!

  klær til de små hvertfall:)
  holder på å hekle julegave nå til lille niesen min! Så jeg er godt i gang, med juleforberedelser!

  klem ellemell

  SvarSlett
 4. Så nyyydelig!!!
  Jeg har ikke vært noe flink til å lage julegaver selv, men i år håper jeg at jeg får tid til å strikke noen kjøkkenkluter og legge sammen med gavene til venninnene mine.

  SvarSlett
 5. Å herremin, så skjønn den aller første var! De andre var skjønne de også, men den første hadde jo en skikkelig sjel. :)

  Joda, jeg lager litt forskjellige gaver til tider. Hadde en tradisjon med å gi et par hjemmestrikkede sokker som tilleggsgave til alle i familien noen år, og det er visst dypt savnet. I fjor var det flere som fikk blomsternåler i filt. Forsøker meg på noen strikkede tøfler, en barnegenser, strikkede kluter, og sydde kjøkkenhåndlker nå, så får jeg se hva annet det blir. Det er så gøy når det man lager blir satt pris på. :)

  SvarSlett
 6. Heisann!

  Så koselige nisser og engler du har laget!! Nå ble jeg litt stolt også ...hihi

  Du fikk dem skikkelig fine! Håper du vil lage flere. Tusen takk for god omtale også da ;o)

  Hilsen
  Unni
  Hobbybokforfatter'n

  SvarSlett

Blogglisten