VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

tirsdag 18. januar 2011

Kake for små prinsesserDenne prinsesse kaken lagde jeg til Storegulls bursdag i sommer. Og den er faktisk veldig grei å lage!!! Så hvis du har en liten prinsesse i hus kan det jo hende den slår an i en barnebursdag ;o)
Man baker (eller kjøper!) en rullekake. Dekker en bolle med plasfolie. Så skjærer man rullekaka i skiver og dekker veggene i bollen. Lag fromasj, eller pisket krem med gelatin og fyll i bollen.

Når kaka har stivnet snur man den på hodet og dekker med marsipan. Her er det bare fantasien som setter grenser!!!

Deretter skjærer du ett lite hull på toppen av kaka, og dytter en Barbie dukke nedi. Jeg tok av beina, da blir det liksom ikke så mye dukke nedi kaka ;o)  Man får også kjøpt spesielle dukker for slike kaker, men jeg syns det er vel så fint med Barbie. Jeg har kledd dama med marsipanklær og, men du kan også bruke en Barbie -genser eller -jakke.


Klemmer,
post signature


P.S Hadde egentlig andre planer for dagens innlegg. Jeg har nemlig ett aldri så lite prosjekt på gang i stua, men "drillen" har vært utlada i dag ,o) Får se etter jobb i morgen.


6 kommentarer:

 1. Ja kanskje det er en god idé å lage en barbie kake til bursdagen i mai!!
  Tusen takk for det ;o)=

  Klem Anna

  SvarSlett
 2. Oooo, den var lekker! Og med tre prinsesser i hus, så skal jeg jammen finne en anledning til å lage en sånn :o) Takk for tips!

  SvarSlett
 3. Herremindag, går det virkelig ann!!? Har du laget den flotte kaka!? Jeg er bare dypt imponert og bukker i støvet for deg. Det er som jeg sier, man blir stadigvekk overrasket over damenes kreativitet og ikke minst evner til å skape så mye fint her inne i blogglandia.
  Ha en riktig god natt med søte drømmer:)
  God klem fra meg

  SvarSlett
 4. Åh, den var fiin :) Har gått med en tanke i hodet om å lage en slik kake til eldste prinsessa sin 5 årsdag om en måned, og dette var jo en super måte å gjere det på :)
  Men tvilar på at den blir like fin som denne, som var utrolig FLOTT!!

  Takk for tips- so trur eg at det blir ei sånn på prinsessa♥

  Klem Anita

  SvarSlett
 5. Så flott kake, den hadde falt i smak her hjemme! :o)

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 6. Denne er bare superlekker altså, så flink du er!
  Stilig grisebinge lenger ned på sida her og, fantastisk kreativt!
  Ha en fin kveld :)
  Klem fra Barbro

  SvarSlett

Blogglisten