VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

mandag 28. mars 2011

ÅRETS FØRSTE HAGEDAG

Det er vår, og Storegull og jeg startet årets hagesesong med ett besøk på Plantasjen i går. Teracottapotter, jord og frø i lange baner ble hamstret inn. Storegull går i mors fotspor og elsker å så og stelle de vakre grønne. -Og mor er selvfølgelig storfornøyd med det!I går fikk fjorårets pelargonier flytte over i større potter med ny god jord, stiklinger ble tatt i håp om  en hel armé av disse blomstene i årets hage. Det var ett skikkelig energiboost å kjenne duften av pelargoniene igjen, og det ble ikke mindre da jeg fikk se at de allerede har begynt å blomstre!
Foreløpig er paprika, tomat og basilikum sådd. Vi klarer å holde oss i skinnet liiitt lengre med de andre plantene, men bare litt ;o)Nattinatt, kjære lesere!
post signature

11 kommentarer:

 1. Åååh, så deilig! Gleder meg virkelig til våren setter inn for fullt her! Burde vel plantet litt for lengst, men det er mye man burde ;)
  Ha en fin kveld og uke!

  SvarSlett
 2. Koselig.

  Elsker pelliser.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 3. Der ja :) Koselig!
  Ikke redd for at det blir no hyss- for dere er så glade i meg vettu :)
  Og pakke- JA takk ;)
  Koskos|

  SvarSlett
 4. Så gøy :D er spennende når man får det til :D
  ønsker deg en fin dag
  /myr

  SvarSlett
 5. H E R L I G ! ! ! !

  Det går mot vår :)

  Ha en fortsatt fin dag.

  Nina

  SvarSlett
 6. Hei igjen.

  M'en kjøpte jeg på Kremmerhuset til 29,-. Om det er betong vet jeg ikke, men den ser ut som det. Har skalet av litt på den ene siden og inni er den orange. De er kjempefine iallefall.

  Ha en fin dag.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 7. Så koselig å ha med barna på plantingen,er jo stas for dem å se at de små frøene kan bli til store flotte planter,gøy når de viser interesse for hagearbeidet:)Idag skinner sola så nydelig,å jeg håper inderlig at sresten av snøen snart forsvinner...Det kribler nemlig i fingrene etter å sette igang i hagen;)Ha en super tirsdag!Klem Caroline

  SvarSlett
 8. Så koselig å ha startet hagesesongen. Her er alt kjøpt inn men ingen frø er i jorda enåå...
  Klem

  SvarSlett
 9. Så flinke dere er som har begynt å så allerede. Jeg er alltid så sent ute med det så det ender med at jeg må så rett ut i hagen. Jeg har hatt en pelargonia ut uthuset, men skal nå ta den inn og klippe den ned så får vi se om den har overlevd vinteren :-)

  Så koselig at du vil være med på min giveaway - lykke til!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 10. Så flinke dere har vært!!
  Ja det gir energi å få jord under neglene,hi,hi!
  Har og Ingrid pelargoniar stående rundt omkring.
  Gleder meg til de blomstrer!
  Ønsker deg en ny blomstrende uke !
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett

Blogglisten