VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

tirsdag 22. mars 2011

HAGEPLANER; ET GRATIS HAGEDESIGN PROGRAM

Har du, som jeg, sittet i solveggen og drømt om hva du skal gjøre i hagen i sommer? Jeg har kost meg med Plantasjens magasin i solveggen, men en kopp kaffe og verdens beste bakgrunnsmusikk: drypp, drypp, dryppeti, drypp ;o) -Her var det akkurat passe informasjon for oss hobbygartnere.

Jeg har meldt meg inn i Plantasjens kundeklubb. Her får jeg bl.a.eksklusive medlemstilbud, tips og råd og invitasjon til kundekvelder. Nå er det tilbud på Hortensia; 79,-!!!

Når jeg planlegger syns jeg det er veldig kjekt å se det "live," -for det er ikke alltid like lett å se for seg hvordan det blir. Jeg har derfor lastet ned BBCs Virtual Garden -et gratis hagedesign program. Gleder meg til å komme ordentlig i gang :o)


Klemmer,
post signature

4 kommentarer:

 1. Oi, takk for tipset, det skal jammen jeg også laste ned. Halve morroa er faktisk planleggingen, og da er det sjov å se det "live" i mens man planlegger. Stilig!
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Så smart! Den skal jeg laste ned og teste også! :-D Takk for tips!

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 3. Takk for tipsene!
  Klem

  SvarSlett
 4. Dette var en fin link. Takk for tipset! Jeg kjøpte en billig sak fra Sverige for et par år side - Rosenholm trädgårdsdesigner, men gratis er jo aller best! Kos deg i solen.

  SvarSlett

Blogglisten