VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

søndag 26. juni 2011

GJENNOMFØRT MED GLANS
For en dag!
For ett gjennomført arrangement!
For noen søte, gode vertinner!
For en deilig mat!
For ett lekkert lokale!
For noen supre goodiebags!
For noen herlige bloggedamer!
For en strålende underholdning!

JA, FOR EN
GLANSDAG!!!


NIB jenter, dere har gjort en superfantastisk jobb, og jeg gleder meg allerede til neste år!!!
Dagen var som den lyder, -en GLANSDAG!

Jeg må smile litt når jeg leser på klikk.no "...kremen av norske interiørbloggere var samlet i Oslo..."
Jeg følte meg jo litt liten og uerfaren blant alle de "store," flinke bloggerne i går, men fant fort ut at det bare var koselige, "vanlige" damer det var snakk om ;o) Vi satt sammen med herlige Liv (Livs Lyst) og Kjersti (Kjerstis Lykke) til middagen. Kjempekoselig å hilse på dere!

Det var mange priser som ble delt ut, men det kunne vært fler, ¨for det er jo så mange som hadde fortjent en! Men det er jo jammen en ære å bli nominert og!

Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine over at Emmeline viste flere av bildene mine under det herlige kåseriet sitt. Det inntørka blåbærhjertet! mitt skulle vært kastet for lengst, og ihvertfall ikke vært vist på selveste glansdagen! Hehe, ja, men så sa jo tross alt stylist Jannicke Kråkvik og fotograf Siren Lauvdal  at det var stygge ting som skapte spennende bilder... *kremt*


Igjen;  tusen takk for en fantastisk dag,
Solveig, Julie, og Ann Helen!!


Klemmer,
post signature


Jeg klarte jo som vanlig å reise fra minnekortet hjemme, så jeg fikk dessverre ikke tatt bilder. Disse hageredskapene ble dog med hjem fra House of Oslo. De har fått seg en omgang i grønnsakskassene i dag!

10 kommentarer:

 1. Veldig flott hageutstyr da, og jeg er sikker på at du glitret på glansdagen du også :)

  SvarSlett
 2. Så herlig og så gøy at du ble med i kåseriet til Emmeline;))
  Tror jammen meg jeg må bli med hvis det blir en neste gang;)

  Ha en FLOTT kveld ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig glansdag! Nå er jeg veldig usikker på om jeg hilste på dag, men du lignet veldig på ei iallefall.. bloggnavnene gikk litt i surr på slutten :)

  Legger meg til som følger jeg!!

  Klem

  SvarSlett
 4. Høres og ser ut som det var en super dag i går! Angrer litt for at jeg ikke ble med... Men om det blir en neste gang, så er det ikke tvil! :)

  Så koselig blogg du har!!

  Klem fra Kathrine!

  SvarSlett
 5. Takk for en en flott Glansdag! Veldig gøy å samles til denne fantastiske dagen!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 6. Takk for en knall dag! Gleder meg allerede til neste... :)

  Ha en fin uke søta! Klem Anine

  SvarSlett
 7. Så gøy det hørtes ut da:) Så moro at bildene dine ble vist frem;) du har jo en fantastisk blog og alltid behagelig å titte innom deg;)
  Ha en fin fin sommerkveld!
  klemmer

  SvarSlett
 8. Hihi, så morsomt at bildene dine ble med! Høres ut som dere hadde en knallfin dag - kanskje jeg tør å bli med neste år ;-)

  SvarSlett
 9. Hei på deg Blåveispiken! Så hyggelig å hilse på deg på Glandsagen. Og morsomt å se det vakre blåbærhjertet fra Emmlines kåseri her i bloggen din. Det er en særdeles vakker blogg du har (med et så vakkert bloggenavn også da!) Jeg ønsker deg og dine en finfin sommer!

  SvarSlett
 10. Hyggelig å hilse på deg også.Det ble en helt fantastisk dag.Krysser fingrene for at den blir en ny Glansdag.Nydelig blogg du også.Jeg legger deg inn i blogglisten min. Ja,det har vært en del trøbbel med blogger,men fungerer når jeg bruker nettleseren Google Chrome eller Safari. Explorer gjør at jeg ikke ser følgerne av bloggen min.

  SvarSlett

Blogglisten