VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

fredag 24. juni 2011

KLAR FOR GLANSDAG UTEN GALLA ANTREKK

Jeg sitter her med ett glass hvitvin, ser på de nydelige rosene jeg har fått, og grubler over hvordan morgendagen blir. Jeg har nok ikke fått med meg kleskoden ordentlig, så jeg håper ikke jeg blir nektet inngang på festkvelden i morgen! Men vi er vel ute etter å kose og å ha det moro, så jeg satser på at kvelden går knirkefritt uten galla antrekk, men i Sagen kjole og tights ;o)

Gleder meg veldig, (og gruer meg litt) til å møte alle sammen! Jeg tror det skal bli en dag vi ikke vil glemme. Håper ikke NIB jentene sliter seg helt ut med alle forberedelsene! Dere er superflinke!!!

Da ses vi i morgen da ;o)

Klemmer,
post signature

10 kommentarer:

 1. Hei.

  Tror ikke du skal bekymre deg for kleskoden så lenge det ikke er jeans. Denne kjolen var søt. Det er sommer og da kan gallakjolen henge igjen hjemme.

  Håper du får en koselig kveld og gleder meg til oppdatering.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 2. Godt å se at det er flere enn meg uten galla antrekk, hihi... Jeg gruer meg veldig til i morgen, men det blir sikkert en herlig dag alikevel ! ♥

  Stor klem fra Anette :)

  SvarSlett
 3. Så søt kjole! Jeg har heller ikke galla.. En helt vanlig svart kjole og svarte sko får holde gitt! :) Sees i morgen da i bloggedamevrimmelet. Gleder meg nå..

  SvarSlett
 4. Du kommer til og bli så fin atte, med sagenkjole og tights ♥ Og tenk så hyggelig det blir, dere kommer til og kose dere masse!
  Og vi andre får bare glede oss til bilder og referat etter helgen - jeg gleder meg til det, hihi;))

  Kos deg!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Takk for kommentar søte deg!! Syns den var kjempefin jeg! Langt fra galla min kjole også da... No worries. Er tunikaen din fra Sagen vintage design? De som Eide huset før oss som er Sagen, morsomt :)

  SvarSlett
 6. Kjempefin kjole :) Kos der masse i morgen - gleder meg til bilder fra dagen.
  Klem

  SvarSlett
 7. Nydelig kjole, og dere kommer nok til å få det så morsomt ;)
  Lykke til :)

  Klem Anita

  SvarSlett
 8. Nydelig kjole du har funnet frem, ingen grunn til bekymring når du kommer i dette antrekket. Det høres jo ut som om de fleste satser på et antrekk som ikke er altfor pyntet så du er nok i godt selskap :-) Det ble ingen Glansdag for min del så jeg gleder meg til å få oppdateringer på diverse blogger i morgen!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 9. åh! vakkker kjole! Du var nok så vakker! hadde også valgt ein sånn kjole;) gler meg til bileta;)

  SvarSlett

Blogglisten