VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

tirsdag 23. februar 2010

Doffen har dauaI dag kom ikke Doffen opp til vannskorpa til frokost. Har vel egentlig ventet på at han skulle ta kvelden. Den stakkars kampfisken har ikke sett veldig kampklar ut det siste året. Storesøster syns nok det var litt trist. Det kom ikke på tale at vi skulle slippe den i do, så den kunne svømme ut i det store vannet. Nei, Doffen skulle "graves" for det hadde morfaren til barnehagevenninen hennes blitt!! Så far har vært ute med spade og lettet litt på snøen ved siden av dukkestuen, mens vi sto inne opp beskuet det hele. Storesøster lurte på om den kom opp til himmelen for så å falle ned igjen...

Må vel være ærlig og inrømme at mor er litt glad for at Doffen har kommet til fiskehimmelen. Fiskebollen var nemlig tiltenkt tulipaner. Fikk fortalt i dyrebutikken at slike fisker kun levde ett par måneder, men Doffen var jaggu seig og holdt ut 2,5 år!

Storesøster var helt klar for å dra og kjøpe ny fisk, men vi ble enige om at mamma kunne få bruke fiskebollen (eller vasen som jeg liker å kalle den) til blomster en liten stund.

Glemte helt bort tulipanene, men fikk kjøpt meg en flott hortensia til 50,-!! og to nydelig kopper fra Tilbords. Disse skal jeg kose meg masse med :o)Ønsker dere en fin kveld!

Klem Marianne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blogglisten