VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

tirsdag 20. april 2010

Kjøkkenbilder

Tiden har flydd som vanlig, og dagen er snart slutt uten at jeg har fått malt noe på "loppeskapet". Men det kommer en ny dag i morgen...uten andre planer enn en trilletur. DA SKAL DET MALES!

I dag blir det derfor bare noen bilder av kjøkkenet. Hvis noen reagerer på "hullet" i kjøkkeninredningen, så er det bare mikrobølgeovnen som er på reperasjon.


Dagens tips!

Med mindre du er unormalt glad i å vaske vinduer, planlegg vasken ett annet sted enn under vinduet! Dette er veldig upraktisk!

Jeg er kjempeglad i kjøkkenøya vår. Her står jeg og lager mat samtidig som jeg kan være sosial med familien på kjøkkenbordet. Når jeg har venninner på middag, sitter de på barstolene fra IKEA og nipper til ett glass vin uten at jeg trenger å ha dårlig samvittighet for at jeg ikke er ferdig! Sosialt med kjøkkenøy!

Teglsteinen skal jeg gjøre noe med slik at den ser eldre og "mindre perfekt" ut. Knektene skal skiftes og stolputer skal sys... Noe må man jo ha å gjøre ;) Ellers er jeg fornøyd!

I morgen blir det maling, så da kommer det bilder fra loppeprosjektet mitt! Kos dere så lenge!


Klemmer, Marianne

4 kommentarer:

 1. For et utrolig nydelig kjøkken du har! Nydelige fronter og knotter, også har du så fint faspanel på veggene og et nyyydlig gulv :)*litt misunnelig*
  Kjøkkenøyen var også veldig fin, også var den jo litt særegen med den opphøyningen.
  Håper du har hatt en fin dag :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så flott kjøkken dere har. Virkelig nydelig og så flotte bilder.

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 3. Så flott kjøkken du har, og flotte bilder du viser..Ha en flott dag, klems..

  SvarSlett
 4. Nydelig kjøkken du har! Mange fine detaljer-me like:)

  SvarSlett

Blogglisten