VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

mandag 5. april 2010

Loppisfunn og hage sesongstart!


Da er vi hjemme igjen etter en super tur på hytta, og påsken er over for i år. Og jaggu kom jeg ikke over en loppis på turen :) Far i huset var nok ikke like fornøyd da jeg kom tilbake med gud-vet-hvor-mange-kilo-tunge-støpejerns urner. "Akkurat som vi ikke hadde nok bagasje fra før." Jeg er jo forsåvidt ganske enig, men finner man noe man vil ha, så må man jo bare slå til :o) Da er det godt å ha svigerforeldre som kommer etter med den bagasjen som måtte vike plassen. *Takk!*


For nte år på rad hadde vi dårlig vær i påsken, men knall vær på hjemturen. Så nå var det nok på tålmodigheten min -> jeg og barna tok årets første tur til hagesenteret. Far i huset var ikke til å rikke! Han skulle IKKE vise seg på ett hagesenter før snøen var borte. Tihi....Men jord, frø, løk og stemorsblomster ble det! Nå skal våren komme, enten den vil eller ikke!Tips!

Klipp ned hele stemorsblomsten før du drar på sommerferie!
Hardt og brutalt.
Men da hilser den deg velkommen hjem i frodigere og tettere flor! (og den stiller heller ikke så store krav til vann og næring mens du nyter livets late dager på ferie!)Storesøster har plantet erteblomster som hun skal ha utenfor dukkestuen. Hun er mammas lille hjelper og elsker å bidra i hagen. Gullet mitt :o)Da er erteblomster og petunia i jorden. Like spennende som vanlig å se om det kommer opp noe. Erteblomstene er jo sikre. Sår masse av de, for de er så vakre i vase.Årets første loppisfangst. To TUNGE srøpejerns urner og gamle emaljerte øser.
*Riktig så fornøyd*

Håper alle har fått ett glimt å solen i dag! Det gir nytt håp om at våren faktisk ikke er langt unna... I morgen skal jeg og barna ut på hestehov jakt.
DET ER VÅR DET!

Ha en super kveld!

Klem, Marianne
5 kommentarer:

 1. oi, så flotte krukker da! Og takk for tips med stemorsblomster, skal prøves! Hege

  SvarSlett
 2. Fantastiske bilder:) Dronning Ingrid kommer ikke for salg før i mai. Den har helt lyserosa blomster og veldig grønne blader. Tror jeg viste bilder av noen slik på bloggen i juni i fjor. Klem:)

  SvarSlett
 3. Nei i April i fjor var det. Jeg kjøpte dem på plantasjen:)

  SvarSlett
 4. Takk Prinsesse Elin! Da blir det tur til plantasjen snart :) Gleder med allerede!

  SvarSlett
 5. Også så flink du har blitt til å ta bilder! Digger det bildet med støvlene øverst i innlegget! :o)A.M.

  SvarSlett

Blogglisten