VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

mandag 26. juli 2010

Mission completed

....og så var vi hjemme igjen. Etter en flott ferie på hytta, Hunderfossen, Trondheim og Kristiansand. Dagene har flydd, men med 190 mil tilbakelagt på 1,5 uke er jo ikke det rart. Storesøster(4) var skremmende fornøyd med å komme hjem i går, og jeg tror ikke vi hadde fått henne inn i en fornøyelsespark til om det så var.... På veien hjem kom disse ordene ut av hennes munn: "ååÅÅÅååå,  sving til venstre sving til venstre. Nå gidder jeg ikke høre på det maset lengre." Og jeg er jammen enig. Frøken GPS skal få laaang ferie nå. Mission completed for i år.


En blomsterbutikk i Kristiansand. Se de tøffe fluesmekkerne i sinkspannet, piknikkurven,
muggene og stativet de henger på!

Vi startet ferien med to flotte dager i Dyreparken i Kristiansand. Dette er andre gangen vår her, og absolutt ikke siste. Jeg er imponert over hvor gjennomført og stort det er. Og jeg må si at det er lettere å legge igjen så mange penger i inngangen når alt er så bra. Deilig mat, god service (og det er ikke en gjenganger nå om dagen,) rene toaletter og selvølgelig masse flott og se og oppleve for store og små.Toppen av lykke ble det når mor 2 og jeg fikk sneket oss ut på intensiv shopping.
På én time fikk jeg bla med meg dette...Kristiansand er absolutt verdt ett besøk.  Planenene for neste besøk er allerede lagt....jeg kan røpe at stikkordet denne gangen vil bli shopping og ikke dyrepark. Og butikken Upstairs skal definitivt besøkes igjen! Dette må være den perfekte butikk til julegavehandelen :o)


 

...og disse søte, små til dukkestua


 
Alt i alt har vi hatt en flott og innholdsrik ferie (litt tettpakket vel og merke.) Nå er det bare å fyre opp i  peisen (vi ikke har enda), finne frem pinner og strømpegarn og vente på enda mørkere og kaldere tider. For jaggu har det vært en kald sommerferie, 4 C på det kaldeste!...og denne flotte lykta. Alt fra Upstairs i gågata i Kristiansand.Ønsker deg en fin kveld og forhåpentligvis en sommerlig morgendag ;o)

Klemmer, Marianne


6 kommentarer:

 1. Myyyye lekkert på de bildene dine:)
  Så koselig at du har lagt deg til som følger hos meg. Velkommen skal du være :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 2. Så mye fine ting du har fått deg på ferie da!:)

  Ja mye til somemrvær har det ikke vært! Kommet litt sol til Bergen nå, men skyene sniker seg foran.. det er dårlig gjort!

  fin dag til deg!
  klem ellemell

  SvarSlett
 3. Hei. Så lekre bilder og flott blogg. Vil gjerne følge den. :)Klem fra Mette.

  SvarSlett
 4. Hei!!
  Godt å ha deg tilbake igjen... Gleder meg til neste tur ;)

  -Anette

  SvarSlett
 5. Høres ut som om dere har hatt en flott ferie!
  Koselig at du er tilbaake i bloggverdenen.
  Klem Igi

  SvarSlett
 6. Åååå, det hørtes ut som at dere har hatt en veldig fin ferie! Også var det jo noen veldig fine ting du hadde fått med deg på intensiv-shoppingen :)

  Ha en fortsatt fin uke!
  Klem fra Kari

  SvarSlett

Blogglisten