VELKOMMENRelated Posts with Thumbnails

tirsdag 27. juli 2010

Sommeridyll på fjellet

Siste del av ferien ble tilbragt til fjells på familie hytta. Dette er ett sted hvor batteriene kan lades og alt som plugges inn i veggen er fremmedord. Feeerie!Sauer, kyr og hester går fritt, for om sommeren er det seterdrift på fjellet. Elg, hjort og rev er også observert. Sistnevnte fikk med seg 4 høner, så den siste stakkars høna må holde seg innaburs resten av sommeren. Bamse har også lagt igjen spor etter seg 500 meter fra hytta, men han har vi gudskjelov ikke stiftet nærmere bekjentskap til.I våres var det 50-årsflom og bekken tok med seg brua over til hytta vår. Etter å ha flyttet og reparert den hadde vi høytidlig "bruåpning" av ny-brua med kanonsalutt, snorklipping og grilling med de som var til seters. Kvelden ble avslutta med dans på vollen til lyden av en grammofon fra "attenhundreogdentid," og for alt jeg vet så sitter vel de siste rundt bålet enda ;o)
Far i huset er nok ikke like fasinert over primitiviteten som meg, men så lenge det finnes fisk i nærheten er det ikke noe problem å få han med til fjells. Denne gangen ble den 1,7 kg laks til middag. Nyydelig :o)
Storesøster storkoser seg med alle dyra, kortspill og turer i marka. I sommer har det vært for kaldt for bading i bekken, men til neste år kanskje. Så lenge trugene ikke må tas i bruk, må man vel si seg fornøyd her til fjells.
Dette er en av go'sakene på hytta. Skulle gjerne hatt denne tallerkenhylla hjemme på kjøkkenveggen. Men den gjør seg jo jammen godt på hytta og :o)Nå bærer det av sted til lunsj hos bestevenninne. Ha en flott dag, alle sammen!


Klemmer fra Marianne

3 kommentarer:

 1. Bildene funker ikke! :o(

  SvarSlett
 2. Er ikke trysil detta?
  Så ordentlig koselig ut!!
  A

  SvarSlett
 3. Nei, dette er den lengre nord, A :o)

  SvarSlett

Blogglisten